Fotoshoot Tilburg. Welke fotoshoot wil jij doen?

Voor een fotoshoot in Tilburg ben je op het juiste adres. Natuurlijk zijn er ontzettend veel soorten fotoshoots, dus op deze pagina probeer ik je te informeren over de keuzes die je hebt. De blauwe tekst is een link waar je op kunt klikken om meer over dat onderwerp te lezen. Ook de foto's leiden je naar een pagina waar je meer informatie vind over desbetreffende shoot. Ik zal in het kort proberen uit te leggen wat de verschillende shoots inhouden. Je hebt fotoshoots die gericht zijn op verkoop van een product (fashion fotoshoot), fotoshoots die gericht zijn op het vertonen van een persoon op een natuurlijke manier (portet fotoshoot,) fotoshoots die streven naar perfectie (beauty fotoshoot) en zelfs fotoshoots voor producten (product fotografie).

Een fashion fotoshoot zie je vaak in magazines, waarbij er in tekst een overzicht word gegeven van de prijzen (bv: shirtje - zara - 14,99). Deze shoots vinden vaak plaats in een studio, omdat de fotograaf dan het meeste controle heeft over de belichting, maar high end fashion wordt ook vaak buiten gedaan. In Nederland is het helaas niet mogelijk om het hele jaar buiten te shooten, maar gelukkig is er in de studio genoeg te doen!

Portretfoto's zijn perfect om uit te stralen hoe jij eruit ziet, en wat men kan verwachten wanneer ze je ontmoeten. Een goede profielfoto is bijvoorbeeld onmisbaar voor serieus linkedIN profiel. Bedrijven met goede profielfoto's van medewerkers stralen vaak een professionele uitstraling uit, wat de zaken ten goede kan komen.

Een beauty fotoshoot gaat een stapje verder, en daarbij word er altijd heel wat gephotoshopped. Het perfecte plaatje is het doel van de fotograaf, wat deze vorm van fotografie vaak enkel toegankelijk maakt voor topmodellen. Natuurlijk hoef je geen topmodel te zijn om bij mij een beauty shoot te doen! Voorbeelden van beauty shoots zijn de foto's aan de muur in een make-up of parfum winkel.

Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk zelf welke soort fotoshoot het beste bij jou past. Heb je een gave foto gezien in een magazine, en wil je deze fotoshoot zelf proberen? Geen probleem! Misschien wil je een leuke foto voor op je CV en kies je voor wat nieuwe portretfoto's. Zelfs nadat je een keuze hebt gemaakt is er nog ontzettend veel te varieren. Bij mij staat plezier voorop, en ik help je graag met het bereiken van je persoonlijke wensen. Hieronder vind je voorbeeldfoto's en uitleg over de verschillende fotoshoots. Natuurlijk kun je ook mijn portfolio bekijken in het menu bovenaan deze pagina. Meer informatie over de verschillende shoots? Klik op een foto om meer te weten te komen.

Tarieven fotoshoot in Tilburg (of op locatie)

Een fotoshoot begint bij mij bij €50,-. Hierbij hebben we een shoot van +- 1.5 uur, en ontvang je een volledig (naar jou wensen) bewerkte foto. Elke extra foto kost €20,-. Alle foto's worden digitaal, in volledig formaat (+- 10MB), opgestuurd. Eventuele A4 prints kan ik bestellen bij een professionele drukkerij voor €10,- per stuk. Hierbij zit wel een minimum bestelling van 2 prints. Reiskosten buiten Tilburg zijn €0,20 per KM.

Voor (toekomstige) modellen heb ik een speciaal pakket waarbij direct een volledig portfolio wordt opgebouwd. In dit pakket zullen we 3-4 uur shooten met verschillende kleding setjes, achtergronden en locaties en bespaar je op langer termijn een leuk bedrag. Neem voor de kosten hiervoor contact met mij op.

Nu je alles weet wat je moet weten is het tijd om je fotoshoot in te plannen! Voor mij is niets te gek. Je mag props meenemen (dit zijn attributen die je shoot een extra punch geven) en je kunt verdere wensen aan mij doorgeven. Voordat we aan de fotoshoot beginnen vind ik het erg effectief om van tevoren een impressie te krijgen over wat je in gedachte hebt. Ik bespreek dit dan ook graag met je via de mail (zodat alles ook zwart op wit staat). Foto's voor een impressie kun je sturen naar info@larssanen.nl .  Als je een gave locatie hebt gevonden hoor ik dit natuurlijk ook graag. Het maakt mij niet uit of het in het bos of midden in het centrum is.