Trouwfotograaf Den Bosch

Lars Sanen staat voor u klaar als trouwfotograaf op uw bruiloft. Een trouwerij hoort een onvergetelijke dag te zijn, en graag help ik daar een handje bij mee. Het kiezen van een fotograaf voor uw trouwerij voegt een ongekende waarde toe. Mijn doel is om u over 10 jaar middels uw trouwfoto's terug te brengen naar het exacte moment waarop u uw jawoord gaf. Ik zal al mijn energie stoppen in het vastleggen van de belangrijke momenten zonder storend aanwezig te zijn. Ik maak graag foto's met mijn zoomlens waardoor ik voor ongedwongen foto's zorg. Voor vragen kunt  altijd contact met mij opnemen

Waarom een bruidsfotograaf?

Trouwfotografie valt niet te onderschatten. Je kunt het je neef om nichtje laten doen, maar dan kun je daar later spijt van krijgen. Je trouwt (hopelijk) maar een keer, en bovendien wil je dat iedereen kan genieten van jullie bruiloft. Natuurlijk heeft niet iedereen duizenden euro's beschikbaar voor een trouwfotograaf, maar gelukkig is er met goed zoeken altijd wel een leuke trouwfotograaf bij jou in de buurt. Heb je wat minder te besteden? Draai dan het aantal uur wat terug, of laat de pre-wedding shoot lopen. Je kunt er ook altijd voor kiezen om de foto's op een DVD te ontvangen, en op een later tijdstip zelf een trouwalbum in elkaar te zetten.

Sfeer impressie bruidsreportage

Werkwijze voor, tijdens én na de bruiloft.

Als U voor mij kiest als trouwfotograaf zal ik er alles aan doen om de dag soepel te laten verlopen. Ik vind dat een goede planning en een duidelijk schema daar bij hoort. Bij deze een schema van hoe ik over het algemeen te werk ga:

  1. Ik begin altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij of u thuis. Hier zitten geen enkele kosten aan, en is puur om te kijken of we bij elkaar passen. Tijdens het kennismakingsgesprek schrijf ik zoveel mogelijk op over uw bruiloft, zodat wanneer we tot een samenwerking komen ik dit op de juiste manier in het contract kan verwerken. Denk hierbij aan de tijdsplanning van de dag, de locaties en het type foto's die u wilt hebben (denk aan ringfoto's, familie portretten, ceremonie foto's, groepsfoto's, voorbereidingsfoto's etc. etc.). Al uw wensen worden in het contract verwerkt, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
  2. Tekenen van het contract. Het contract gaat via de mail, dus hiervoor hoeft geen nieuw bezoek te worden ingepland. 
  3. Als eerste vind vaak de pre-wedding shoot (love shoot) plaats. Dit kan op dezelfde dag als de bruiloft zijn, maar dit kan ook op een datum daarvoor plaats vinden. De pre-wedding shoot is altijd op een locatie naar keuze (het strand, het bos, de stad etc.)
  4. De bruiloft! Ik ben altijd ruim op tijd aanwezig om nog het een en ander door te nemen. Verder ben ik naar uw wensen opvallend, of juist onopvallend aanwezig. Natuurlijk zijn er momenten (groepsfoto's etc.) waarbij ik de leiding zal pakken om zo min mogelijk tijd van de bruiloft in beslag te nemen.
  5. Golden hour shoot. Indien dit in het pakket is opgenomen zal de golden hour shoot plaats vinden tussen 19:00 en 21:00 (afhankelijk van de tijd van het jaar). Deze shoot kan namelijk enkel plaats vinden tijdens zonsondergang. 
  6. Na de bruiloft neem ik 2 tot 6 weken de tijd (afhankelijk van het aantal foto's in het pakket) om alles te bewerken. Indien u een trouwalbum afneemt kunt u er voor kiezen om de foto's te proofen. Dit wil zeggen dat u zelf de foto's voor het album uitkiest. Natuurlijk kunt u dit ook aan mij overlaten.
  7. Aflevering van het trouwalbum, of de USB met foto's. Daarnaast blijf ik graag altijd nog even hangen om wat tips/feedback te ontvangen.

Trouwfotografie pakketten 

Aantal uren fotograaf

Aantal foto's

Ontmoetingen vooraf

Make up artist (visagie)

Haar stijlist (enkel i.c.m visagie)

Pre-wedding fotoshoot

Golden-hour fotoshoot

Trash the dress fotoshoot

Luxe trouwalbum

starter €600

4

100

1

Optie (+ 100,- euro)

Optie (+ 50,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 350,- euro)

bronze 

900

6

150

1

Optie (+ 100,- euro)

Optie (+ 50,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 350,- euro)

silver 

1200

8

200

1

Optie (+ 100,- euro)

Optie (+ 50,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 200,- euro)

Optie (+ 350,- euro)

gold 

1500

10

250

2

Optie (+ 50,- euro)

Optie (+ 30,- euro)

Optie (+ 150,- euro)

Optie (+ 150,- euro)

Optie (+ 150,- euro)

Optie (+ 300,- euro)

platina 

1800

12

300

2

Optie (+ 50,- euro)

Optie (+ 30,- euro)

Optie (+ 100,- euro)

Optie (+ 100,- euro)

Optie (+ 100,- euro)

Optie (+ 250,- euro)

ultimate

2250

14

350

3

inclusief

Inclusief

Inclusief

Optie (+ 100,- euro)

Optie (+ 100,- euro)

Optie (+ 250,- euro)

Kennis maken?

Graag draag ik een steentje bij aan een geweldige trouwerij. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend, en vind plaats in Tilburg onder het genot van een kopje thee, koffie of fris. Neem contact met mij op via het contactformulier, of geef mij een belletje op 06-40395644. Ik hoop jullie graag te mogen ontvangen in Tilburg!